25% PÅ ALT OGSÅ BY KLIPKLAP + RABATKODE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN PERFEKTE HUSKELISTE TIL FERIE MED BABY

25% PÅ ALT OGSÅ BY KLIPKLAP + RABATKODE

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2

Hvilken forældre ønsker ikke at gå shoppe-amok i By KlipKlap? At tumle rundt med sit barn på en af de fantastiske folde madrasser ( som også kan bruges som gæsteseng ) eller at ens kære lille skønhed har sin egen bløde stol. Det skal ikke være en hemmelighed at By KlipKlap er et gentagende brand på kærlighedsvæsnetsvæsnets ønskeliste. Både til jul og hendes kommende 1 års fødselsdag, er brandet vel repræsenterede. Vi er simpelthen så glad for vores By KlipKlap i den skønneste velour! By KlipKlap er pisse lækkert, men lad os være ærlige, det er møg dyrt! Hvilket kun gør dagens spare-tip endnu mere delikat, Moodings og Justspotted har nemlig i disse dage 25% på alt, OGSÅ By KlipKlap! Faktisk er deres børneværelse kategori, mega lækker!

Til os voksne, er der skønne brands som Gubi (drømmer om det her spejl Menu, Hay og mangle flere. Må ærligt indrømme at jeg er pænt pjattet med både Moodings og Justspotted, som også kan ses i stedet vi kalder hjem. Jeg har gået lidt amok på de webshops 😉 Men altså gode tilbud og fri fragt, hvem i al verden gider at handle i de fysiske butikker, for at slæbe hjem! Når man nu kan kigge ud, shoppe hjem og lad fragtmanden gøre det hårde arbejde! 😉

Rabatkoden er BD25  og er gælder fra idag til 3. maj, hvor der er 25% rabat på alle varer på begge shops!
above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE HUSKELISTE TIL FERIE MED BABY