GLEM EGOIST FERIEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HUN ER SGU BEDRE KLÆDT END MIG

GLEM EGOIST FERIEN

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-400

Ferie livet har ændret sig. Charter-helved ( uden børn ) er sørme ikke som jeg husker det. Med et lille barn, er det pludselig en velsignelse. Alt er indenfor rækkevide! Ingen opvask, glem turen til supermarkedet og nul rengøring. I charter-helved skal man blot slå røven i sædet, åbne munden, tygge maden og rejse sig lykkelig op når maven er fyldt!

Må indrømme, at der har været få korte øjeblikket, hvor jeg havde ønske at det egoistiske liv var tilbage. Præcis det liv jeg kendte, det liv som kun var mit. Det er troligt skiftet ud i en pakke af: Ble-skift, baby-mad, baby-ansvar, pisse meget struktur og endeløs kærlighed. Mens jeg sidder her ( den sidste dag på Kreta ) og kigger ud på poolen. Studere jeg de smækre-lækre-brune sylfider som lægger i kanten og griller. Trangen til at tilføje min mor-krop på rækken, trækker sgu i mig! Kærlighedsvæsnet skal have sin formiddags lur og jeg tager mig selv i at kigge med spørgende øjne på min far. Pleeeeease!! Hans trang til at hoppe en tur i poolen, er heldigvis mindre end min! Og jeg charmede mig lykkeligt til en time sammen med resten af gril-kvinderne! Den tan er sgu’da skide vigtigt!! Lad mig være ærlige, det trick fungerede jo kun fordi det er min egen far. Den luksus ved at rejse med sine forældre, de elsker sgu også det lille væsen! Kort fortalt, var jeg rejst alene, kunne jeg godt glemme alt om egoist ferien!

Vi rejser senere idag. Ingen af os ser frem til 3 timers bus-tur, 2 timer i lufthavnen og 3,5 time i fly. Jeg så aller-helst vi lige nappede en ekstra uge. MEN jeg har desværre ikke flertallet med mig!

Det var sørme’så lige dagens ferie update!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN ER SGU BEDRE KLÆDT END MIG