FERIE, KJOLE OG SOMMERHAT

COOL BABY SOLBRILLER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-110 signemorkebergsjostrom-109

Jeg har en passion for solbriller og har gjort det til en tradition at købe et nyt par til mig selv hvert år. Elsker at gemme mig bag et par overdrevet lækre briller, hvor jeg kan studere alle mennesker jeg møder på min vej. Haha! Kærlighedsvæsnet har i år fået sine første solbriller, izipizi sun baby og de er jo total cool baby solbriller! Jeg må indrømme, at det har taget sin tid at finde virkelig seje solbriller til pigebarnet. Da de fleste af dem enten er alt for “børnet” eller alt for store! Heldigvis har izipizi et kæmpe udvalg og forstår konceptet i at baby solbriller godt kan være mode-lækre! De er jo pisse smukke og fåes både i sorte, blå, røde, mint og pastel, som hendes. Yaaay!!!

Faktisk frygtede jeg lidt at hun ville tag solbrillerne af hurtigere end jeg kunne tælle til 3. Det er sket et par gange eller 10. Men når solen skinner direkte på hende, så er det faktisk ganske rart for hende at rocke dem. Til min store begejstring! #minime 😉

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE, KJOLE OG SOMMERHAT