15 GODE TIPS TIL DIN BARSEL - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
COOL BABY SOLBRILLER

15 GODE TIPS TIL DIN BARSEL

signemorkebergsjostrom-4

Når jeg ser tilbage på begyndelsen af min barsel, havde jeg drøn-høje forventninger og ambitioner. Få af dem er blevet en realitet mens andre blot var energi-dræbende og unødvendige! Til tider pissede det mig fuldstændigt af, blev sgu så skuffet over mig selv. Men lad os være ærlige, det er en kæmpe sejr, hvis du når at gå i bad hver dag!! Virkeligheden er at barsel er et fuldtidsarbejde MED masser af overarbejde + en masse babylort. Når jeg ser tilbage på min egen barsel, må jeg indrømme der er nogle ting, som jeg ville ønske jeg kunne lave om. Derfor kommer jeg idag med 15 gode tips til din barsel:

 1. Glem ambitionerne om de lange løbeturer, hold-træninger flere gange om ugen eller morgen-yoga inden baby vågner! Det er simpelthen ikke realistisk og en unødvendig forventning til dig selv.
 2. Lad vær med at start på kæmpe projekter under din barsel. Vi kvinder har det med at undervurderer hvor meget tid og energi det kræver at have et spædbarn.
 3. De første 2 mdr, er de værste. Vil faktisk kalde dem en undtagelsestilstand.
 4. Sov når baby sover!
 5. Det er ganske OK at lejligheden flyder af rod!
 6. Og det er også mere end OK du direkte ligner lort.
 7. STOP med at stalke perfekt-formede-nybagte-mødre på instagram! Din krop skal nok langsomt finde tilbage, men Rom blev simpelthen ikke bygget på én dag.
 8. Desuden acceptere at fedtet hår og poser under øjnene nu er en del af hverdags-looket!
 9. Lav max ÉN aftale om dagen.
 10. Tag imod hjælp når andre tilbyder! Gå i bad, kig på din navle eller læs et ugeblad.
 11. Tag på en rejse i din barsel.
 12. Du er ikke en dårlig mor, når baby underholder sig selv. Tværtimod!
 13. Sig ja til mødregruppe. Jeg var selv super i tvivl om jeg skulle takke ja til mødregruppe. Jeg har ikke fortrudt!
 14. Tag til babyrytmik eller babysamle. De fleste kirker tilbyder baby samle, som er fantastisk givende for dit barn.
 15. Lyt til dig selv, du kender dit barn og dig selv bedst!

En sætning man ofte høre inden og under barsel: “Du skal nyde din barsel mens du kan“. Ja det kan de kloge-hoveder sagtens sige ik? Det kan være noget af en omvæltning at komme hjem med en lille baby i armene. Lad os være ærlige, vi førstegangsfødende er ikke altid skide trygge ved situationen! Desværre følger der ikke en baby-manual med, den kunne jeg sørme godt have brugt! MEN MEN MEN den er nu god nok, de kloge-hoveder har ret. Din barsel skal nydes, tiden kommer ikke igen! Det er NU du kan fordybe dig fuldstændig, lære dit lille barn at kende og holde en pause fra den stressede-voksen-hverdag! Hvis du skulle være i tvivl så kunne jeg godt nappe et par mdr mere 😉

above-copenhagen-lookbook-released12
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COOL BABY SOLBRILLER