5 PISSE DUMME BABY VANER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KRETA OG BABY OUTFIT

5 PISSE DUMME BABY VANER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-71

Baby vil ikke sove. Barnevognen skal trille. Baby bruger mor som sut. Baby skal vugges. “Åh det er jo SÅ dumt” er en sætning jeg har sagt til mig selv op til flere gang! Som nybagt mor var jeg sgu ikke lige altid bevist omkring at jeg egentlig gav mit barn nogle pisse dumme baby vaner. Det er bider mig i numsen nu. Virkelig! Man kan aldrig forkæle et barn med for meget kærlighed, omsorg, nærhed og trøst, men man kan gøre sig selv en tjeneste ved at sætte sig ned og tænke over fordele vs ulemper ved forskellige situationer og vores måde som forældre at håndtere dem. Jeg tog et meget bevidst valg, allerede fra kærlighedsvæsnet var nyfødt. Jeg kommer altid når hun græder, også hvis det er klynkeri. Må indrømme at jeg ikke tror på at børn skal græde og “træne lunger”. Jeg tror på børn skal se, høres og forståes. De skal vide deres forældre står der selv i livets mest simple situationer. Til gengæld er der andre situationer, som jeg på ingen måde har overvejet. Hvor jeg har givet hende virkelig dårlige baby vaner. Det er præcis dem, som jeg har fokus på idag. So here we go, mine 5 pisse dumme baby vaner:

 1. Amning liggende i sengen. 
  Jeg har siden hun var nyfødt ammet liggende i sengen. Faktisk mente jeg i en lang periode, at det var skide smart. Jeg tog fejl. Virkelig! Hun har svært ved at sove i sin egen seng og vågner stadig i løbet af natten fordi hun mangler sin mor som sutteklud!
 2. Ikke givet sut før efter 14 dage.
  Idioten ( mig ) valgte at følge hospitalets råd om at vente med sutten i 14 dage. Trods min mors gentagende anvisninger som det ville bide mig i numsen. Hun havde ret! 1 år senere fungere jeg stadig som kærlighedsvæsnets sutteklud! Shit!
 3. Vugges i søvn.
  Frem og tilbage i stuen til hun falder til ro – En kæmpe børnetjeneste! Havde jeg dog bare lært hende at falde i søvn selv fra helt spæd, havde jeg sgu nok fået min nattesøvn nu!
 4. Barnevognen skal trille. 
  Barnevogn, frisk luft og sove. At hun skal sove hvergang vi går tur, det er sgu en dårlig vane i sig selv. Endnu dårligere er det, at barnevognen skal trille når hun sover. Det betyder hun altid vågner hvis vi går ind i butikker, til gengæld får jeg masser motion. Går 1,5 time hvergang hun sover i barnevognen, hvilket sker 2 gange om dagen. MEN jeg kunne havde siddet på en cafe og drukket latte 😉
 5. Min mobil, er hendes mobil. ( NEJ! )
  Hold nu kæft en idiot-mor! Min mobil er ikke hendes og hun er slet ikke enig. Skulle aldrig og jeg mener aldrig, havde givet hende lov til at holde den. Hverken under facetime med bedsteforældrende, musik eller youtube. P.S. Nu ligger den ikke i børnehøjde, men når jeg taler i telefon så peger hun på den og siger lyde. Får hun den ikke, så formår Diva Soph at gå i bro! Smart Signe!

Vi skal selvfølgelig allesammen lærer af vores egne fejl, men ind imellem kunne det sgu da være forrygende lækkert at lærer af andre. Så jeg håber du kan bruge mine pisse dumme baby vaner til noget vildt fornuftigt 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRETA OG BABY OUTFIT