BTW – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
12 TING JEG VILLE ØNSKE JEG VIDSTE INDEN KEJSERSNIT

BTW

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-4

Påskedagene har et særligt vibe over sig, synes du ik?
Da jeg var yngre, var påsken blot endnu en undskyldning for at ramme Københavns natteliv. Men i takt med jeg er blevet ældre nyder jeg roen som helligedagene bringer. Virkelig. Påsken er også en tid i familiens tegn og imorgen skal vi til den årlige påske-frokost med familien i Virum. Det store kolde bord med sild i alle former, tandsmør og utrolig meget snaps. Det glæder kærlighedsvæsnet og jeg os til, trods snapsen nok diskret bliver byttet ud med noget mere børne / amme venligt 😉

BTW har jeg fuldstædig glemt at fortælle dig, at Above Copenhagen, udover det vilde tøm lageret udsalg med 60-80% off på alt. I påsken har yderligere 10% off på ALT. Det sker med rabatkoden: påske. Jeg er super glad for alle mine forskellige caps, især min satin / suede ( som jeg har rocker på billedet ) er min favorit i disse forårsdage! Den er på sale til blot 100 kr ( normalt 300 kr ) + de yderligere 10%, betyder den kan blive din for 90 kr. VANVITTIGT I KNOW!!

Nu vil jeg spadsere en tur i regnvejret! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 TING JEG VILLE ØNSKE JEG VIDSTE INDEN KEJSERSNIT