11 MDR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HIGH END LÆKKERIER HOS FORZIERI - OP TIL 50% OFF

11 MDR

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-5

Mødre, kommer vi nogensinde til at kunne følge med? Synes simpelthen tiden flyver alt for stærkt! Det handler vel om at have ro i maven, give slip på bekymringerne og nyde hver eneste dag fuldt ud! Mit kærlighedsvæsnet bliver idag 11 mdr, de seneste uger har hendes udviklet været enormt. Hendes personlighed skinner igennem i alt hvad hun fortager sig. Hun er en turbo-kravler, hun rejser sig op af ALT hun kommer i nærheden af, når hun griner højt rynker hendes næse, hun er verdens bedste krammer og giver gerne luft-kys til dem hun synes om. Hun er den mest charmerende søvn-terrorist, med sin egen holdning. Man er ikke i tvivl hvis pigebarnet er utilfreds, træt eller keder sig. Hun går i bro! Hun vågner vel og mærket også stadig 1-4 gange hver nat. Men virkelig. Kan slet ikke forstå min lille pige snart bliver 1 år. Hvor blev tiden dog af?

Hun mangler virkelig samvær med andre børn, på hendes egen alder. Vuggestue pladsen er tiltrængt herhjemme, hvor jeg kan mærke hun hurtigt begynder at kede sig. Jeg er åbenbart ikke så sjov, som jeg går rundt tror. Haha! Vi går spændt og venter på, at der tikker en mail ind i e-boks med en plads på Frederiksberg! ( Her på Nørrebro er jeg stadig nummer chok ).

I øvrigt skal jeg til at planlægge hendes 1 års fødselsdag, som bliver en vaske-ægte prinsesse fest. Min minimalistiske lejlighed bliver til et lyserødt eventyr for nogle dage! Med lyserøde balloner, flag og utrolig mange prinsesse-kager. Det er pudsigt som ens behov ændre sig når man bliver forældre. Pludselig er den egoistiske hverdag, skiftet ud med en hverdag med barnet i fokus! Må dog indrømme, at ind imellem ville det være lækkert at se en hel film uforstyrrede, være dejligt 😉 Well hun sover vel igennem på et tidspunkt!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH END LÆKKERIER HOS FORZIERI - OP TIL 50% OFF