FÅ STYR PÅ HÅRET MED HH SIMONSEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABYSHOP HOLDER MID SEASON SALE OP TIL 50% + 10% RABATKODE

FÅ STYR PÅ HÅRET MED HH SIMONSEN

Produkterne er en gave fra HH Simonsen og indlægget er derfor sponsoreret.
Indlægget indeholder også affiliate links.

signemorkebergsjostrom-102

Signe dit hår er virkelig flot.” en sætning jeg har hørt utrolig mange gange. Jeg elsker komplimenter. Virkelig. Men ærligtalt, så kræver mit hår både tid og de rette redskaber for at jeg ikke ligner en trold! Et kæmpe og kruset hår, er en pæn formulering for det garn som sidder på mit hoved. Uden en god føntørre, fantastisk glattejern og en børste som kan komme i dybden, er det umuligt for mig at komme ud af døren!

Jeg kan umuligt være den eneste med et udfordrende og tidskrævende hår, og idag har jeg fokus på at få styr på håret med HH Simonsen. For at tæmme mit kæmpe garn, bruger jeg dette fantastiske sæt fra HH Simonsen. Føntørreren er virkelig kraftfuld og sparker røv når det kommer til at få mit hår tørt. Det skal lige nævnes, at jeg er nød til at få mine krøller ud allerede i føntørre processen, ellers er det umuligt for mig at glatte senere. Det er derfor op med numsen, ned med hoved og i krig med at få håret tørt. I den process, er det sindsygt vigtigt at børsten kan komme i dybden. Hvilket kan være noget af en opgave i sig selv! HH Simonsen har nogle fantastiske Wet børster og lækre styling produkter til håret!

Det var dagens beauty tip fra mig 😉

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYSHOP HOLDER MID SEASON SALE OP TIL 50% + 10% RABATKODE