ÖNLING EVENT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DE PERFEKTE BRYN

ÖNLING EVENT

Indlægget indeholder affiliate links.

onlingevent

Igår tilbragte kærlighedsvæsnet og jeg morgen, sammen med danske Önling. Et mærke med hjertet på det rette sted, hvor bæredygtighed er et ord som går igen igennem alt hvad de foretager sig. Trods de aldrig går ned på kvaliteten, så bruger mærket bruger blandt andet “rest” Oeko-Tex stoffer, for der ikke er spild af stofferne. I øvrigt genbruger de poser og papir. Sejt!

Katrine og Lotte, de to skønne kvinder bag Önling, tror på “less is better“. Det kommer igennem deres mange år i branchen erfaret, at vi kvinder ofte har masse tøj i garderoben som vi faktisk ikke bruger. De har jo så ret! Er på nippen til at sige de må have kigget i mit klædeskab, hvor der stadig er mærker på én del. Jeg er én af de kvinder med favorit items, mens andre forsvinder i baggrunden. Virkelig tøj-spild! Jeg har så meget respekt for at de er gået så langt, for at opnå deres mission og passion indenfor deres niche. Det tager jeg virkelig hatten af for! De kvinder har ben i næsen!

Det var et virkelig givende morgen-event, hvor Mia Lyhne også var forbi og tale om passion. Hvor langt ønsker vi hver især at gå, for at opnå det vi virkelig brænder for. For at realisere vores håb og drømme. Super lækker måde at starte dagen på!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE BRYN