LØRDAG OG POST-BARSEL TANKER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IDAG

LØRDAG OG POST-BARSEL TANKER

Indlægget indeholder affiliate links!

signemorkebergsjostrom-1

1 April og det er jo vildt lækkert vejr idag!! Mens vi har nydt både legepladsen i Nørrebro parken, fået lækkert frokost og gået 2 lange turer. I øvrigt er et af vores livs-kapitel er overstået! Jeg er officielt tilbage på arbejdsmarked og kærlighedsvæsnet er SÅ klar til vuggestue.

Lidt af de post-barsel tanker: De sidste 52 uger er ærligtalt fløjet afsted og sidder tilbage med blandede følelser. På den ene side glæder jeg mig helt enormt til at komme igang igen, være kreativ og komme ud i blandt andre voksne mennesker. Bruge min stemme til andet end dyrelyde og klappe kage. Barsel-livet kan trods alt godt blive lidt voksen-ensomt. Heldigvis vil hun også få så meget gavn af at starte i vuggestue ( når vi får plads ). Soph er simpelthen så vild med andre børn, hun hopper af glæde ved synet af alderssvarende børn. Peger på dem mens hun griner højt. På ingen måde samme glæde over mit mit mor-fjæs og hendes eget legetøj 😉 På den anden side, er min lille bitte pige jo stadig alt for lille til den store verden. Nok mere mit issues end hendes. Haha! Det er ikke helt til at forudse hvilken følelse jeg vil sidde med, den første dag jeg aflevere hende i vuggestuen. Mon ikke der bliver fældet et tåre eller to den dag.

Om ikke andet, så går vi begge en ny slags hverdag i møde. Det skal nok blive rigtig godt! Håber du har haft en skøn lørdag :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDAG