NYHED FRA DECUBAL - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TRILLE TUR OG BARNEVOGN-SNAKKEN

NYHED FRA DECUBAL

decubaljunior-1

De fleste af os kender Decubal. Nogle har blot set mærket på apoteket, mens andre har et mindre lager. Mine forældre har altid Decubal hand cream stående på køkkenbordet, så hænderne husker at få lidt kærlighed.

Vi alle er super sarte når det kommer til cremer til vores kære børn. Af godt grund! Og i den forbindelse, skal i da ikke snydes for en skøn nyhed fra Decubal. Mærket er netop kommet med Decubal junior cream, som er til børn på alle andre. Fra store til små, den er komplet fri for alle de ubehagelige stoffer og er en allergivenlig creme. Den kan fåes på apotektet til den bette sum af  99,95 kr for 200 ml.

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRILLE TUR OG BARNEVOGN-SNAKKEN