TRILLE TUR OG BARNEVOGN-SNAKKEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER SØRME LØRDAG

TRILLE TUR OG BARNEVOGN-SNAKKEN

signemorkebergsjostrom-1

Indlægget indeholder affiliate links!

Lad os være ærlige. Det er bare lige lidt sjovere at trille tur lækkert vejr! Ganske vist kom jeg sent hjem i nat, men mor rollen er ( overraskende nok ) fuldtid. Kærlighedsvæsnet ændre ikke hendes behov for mine, heldigvis! Frisk luft, bevægelse og solens stråler gør sig sgu godt for sjælen! Idag er det Nørrebro’s gader som får en tur, Assistens kirkegården og Jægersborggade er altså fantastiske steder. Også på en søndag!

Som du kan se, har jeg valgt en Bugaboo Buffalo barnevogn. Er sindsyg glad for den. Virkelig! Den er perfekt til storby livet, hvor en hånd fri i de smalle supermarked gange er guld værd. Den er super nem at håndtere. Jeg købte faktisk først en Odder, et kæmpe stort monstrum, da mit barn ihvertfald skulle sove i den vogn til hun var 3! En urealistisk tankegang og fortrød hurtigt mit valg – jeg er storby pige. Uden at pege fingre af nogen, så høre et kæmpe stort monstrum ingen steder hjemme her. Ja vist vokser baby hurtigt ud af barnevogn’s delen, men vi skiftede faktisk til klapvognen et godt stykke tid før kærlighedsvæsnet voksede ud af den. Hun ville op og se verden, følge med i hvad der forgik omkring hende, se på spændende træer, biler og mennesker! Det fedeste er at kærlighedsvæsnet elsker sin Bugaboo Buffalo! I løbet af vinteren og her i det tidlige forår, bruger jeg High Performance Footmuff. Den er skide smart! Der er både en sommer del samt en vinter del, som fungere som dyne på den lille babykrop. Genialt! Står du ligesom jeg, røv forvirrede af hvilken vogn du skal vælge, så prøv Bugaboo Buffalo hos babysam!

 Jeg har lidt ondt i hoved idag, ikke mindst af selvforskyldt træthed. På dage som idag, elsker jeg afslappet tøj og kæmpe solbriller! Rocker: adidas leggings, Marc by Marc Jacobs solbrillerWon Hundred frakke og Adidas superstar. Guld værd på en søndag!
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER SØRME LØRDAG