DET ER SØRME LØRDAG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DENNE MOR-KROP ER BEGYNDT TIL YOGA

DET ER SØRME LØRDAG

signe-1

Indlægget indeholder affiliate links!

Ja, mig kan man ikke snyde, det er sørme lørdag!
Det er ganskevist en særlig lørdag for mit vedkommende, efter baby-sygdom og lange nætter, skal jeg dælme ud og føjte! Jeg skal nemlig til fødselsdag hos min dejlige veninde Simone, til lækkert mad og guddommelige drinks! Mon ikke vi rammer Københavns natteliv senere på natten 😉 Inden da startede dagen med yoga og nu til kvalitetstid med kærlighedsvæsnet i solens skønne stråler – lørdag er sgu pragtfuld!

Tidligere idag da jeg var på vej til JO:GA på Frederiksberg, nød jeg virkelig solens varme stråler. Det er da umuligt ikke at blive lidt forårskuller når de rammer ansigtet, det længe ventede forår er lige på trapperne. Kan du også mærke det? En lille sidebemærkning: Husk du kan vinde 1 års medlemsskab til JO:GA på min instagram idag!

Der er sket så meget den sidste uge. Virkelig! En uge som startede hårdt ud med en ultralyd scanning af kærlighedsvæsnets nyre, hvor vi fik konstateret at der ingen misdannelse er – YES! Det videre forløb, vil lægerne tage stilling til HVIS hun bliver syg igen ellers skal vi først til tjek når hun fylder 2 år! Tirsdag stoppede skønheden med hendes medicin og vi er ved at finde tilbage til den normale rytme!  Natte-amme-afvænningen er igen i fuld gang! Onsdag var en lækker dag, mødtes med skønne Emilie, så hendes gude-lækre babybump og fik skudt nogle billeder af hende, mens det efterfølgende var hente-pakke-tid = sommertøjet er næsten i hus ( Update på et senere tidspunkt )! Vores torsdag stod på kvalitetstid med min mor, vi fik gået en møg-lang tur rundt om søerne med den obligatoriske latte i hånden! Fredag var ganske enkel en vaske-ægte hyggedag med Soph-frokost-dag, frokost på 42Raw med skønheden, hold nu op det er lækkert når babyer selv kan spise og min datter vinker til gud og enhver mand! Det er da en fornem uge, tænk at min barsel snart er slut – det bliver jo så mærkeligt!!

Det skal jeg ikke tænke på nu!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENNE MOR-KROP ER BEGYNDT TIL YOGA