DENNE MOR-KROP ER BEGYNDT TIL YOGA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
10 TING SOM JEG HADER

DENNE MOR-KROP ER BEGYNDT TIL YOGA

signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-5

Lad os nu bare konkludere: nybegynder til yoga-time kan virke enormt grænseoverskridende! Men det er faktisk overhoved ikke så slemt, tværdigmod! Selv om det er ikke mest flatterende og perfekte yoga-poseringer, jeg formår at komme i, så jeg hygger mig gevaldigt og det er pisse god træning for mor-kroppen! Ting tager tid og mine mavemuskler blev skrået over under kejsersnit for 10 mdr siden – who give a f*** om flatterende, vi starter alle et sted! Og denne mor-krop er startet til i den nye yoga-klub, JO:GA på Frederiksberg, det er pisse sejt! Det fedeste for os barselende kvinder er at JO:GA har moms-yoga. Ikke mindst er børn er velkommen, amning er ganske acceptabelt og musikken brager ikke derud af! Kan det blive mere nemt at komme igang med at genoptræne sin krop?!

Pssssst du kan vinde 20 X 6 ugers træning til dig + 1 veninde/ven. Mere info på min instagram i morgen :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING SOM JEG HADER