10 TING SOM JEG HADER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TIL DE KOLDE BABY KINDER

10 TING SOM JEG HADER

signemorkebergsjostrom-7

Eftersom i er helt pjattede med min mere spydige indlæg. Så lad os da tag et personligt indlæg idag og komme ind på 10 ting som jeg hader. Ganske enkelt hader! Listen er nu ikke så lang, men vi har alle noget vi ikke kan fordrage 😉

1 Edderkopper.
De er grimme og behåret ubehagelige væsner! Ligeså dumt som det lyver, må jeg erkende at jeg er pisse mange for de små kryb. Faktisk har jeg siden 1. klasse sover jeg med dynen helt inde i min mund, da jeg fik af vide man spiser 8 edderkopper om året – Signe 7 år! Psssst ved godt selv det er enormt fjollet!

2 Pickles.
De er bar’ klamme og burde forbydes i mad. PUNTUM!

3 Uærlige mennesker.
Det løber mig koldt ned af rykken bare ved tanken. Inderligt jeg kan ikke fordrage folk som har behov for at lyve – Føler selv jeg bestemt fortjener sandheden!

4 Fødder.
Fødder er den grimmeste krops del på voksne mennesker! Toppet med lange negle på fødderne og jeg kaster op – ad! Lad os blot konkludere at jeg ikke har fod-fetish!

5 Rod og snavs.
Jeg er et ordensmenneske, nyder når der rent og lækkert.
Jeg elsker mine rengøringsdamer – de er FAB!!! 🙂

6 Kvinder som bryder “the girlfriend code”.
Åh ja lad os komme ind på kvinder som ikke respektere den uskrevne regel: veninders ex-kærester er ikke tag-selv-bord. Den er ikke rigtig længere end at man simpelthen ikke skal spise rester og alt andet er illoyalt. PUNKTUM.

7 Kulde.
Den bidende kulde som går direkte ind i knoglerne, mens det eneste man har lyst til er at krybe ind under dynen. Er overbevist om at jeg ikke er skabt til den danske vinter!

8 At stå tidligt op.
Ja vist, jeg er mor og tidligt op er en SKAL-opgave. Men jeg elsker virkelig at ligge i sengen og putte længe. At stå op for fan’ får sko på er jeg bestemt ikke fan af! Hvad man ikke gør for sine børn.. hahah!

9 Uhøflige respektløse idioter
OMFG det er simpelthen ikke svært at være respektfuld OG høflig, f.eks. er “tak” et meget lille ord men betyder enormt meget for modtageren! Og til de respektløse sataner som findes på denne jord: Opfør jer dog ordentligt!

10 Sur / sød mad-ting.
Der er sur og sød, de to ting er ikke umiddelbart flatterende i min mund!

Så har du lært mig lidt bedre at finde idag, hvad er dine hade ting?

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL DE KOLDE BABY KINDER