FERIE OG BADETØJ - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SPAR 20% PÅ FORÅRS SKØNHEDER

FERIE OG BADETØJ

strand

 Indlægget indeholder affiliate links!

Hold nu k*** hvor er der mange ting der skal købes inden man rejser på ferie med et lille barn! Hun ejer jo ingen badedragter, ej heller pas og kuffert endnu hvor den sags skyld, hvilket er en ganske god undskyldning for ferie-shopping 😉

Pool-matchy-baby-and-baby synes jeg altså er pænt cute og da alt i mit klædeskab mere eller mindre er sort, er det opladt at kærlighedsvæsnet skal rocke sin ble-numse i selv samme farve – hahah bare kald mig kedelig! Skal nok få kamp til stregen når hun bliver ældre og vil være pink-prinsesse all day, men indtil videre er kærlighedsvæsnet en lille cool laid-back baby i fashionable black!

Apropo ferie og badetøj så er jeg altså fuldstændig pjattet med Adidas baby bøllehat, so adorable. The Tiny Universe har altså også lavet en cute hat ( sort lige her og hvid lige her) som er i bedste divalicious stil! OMG deres badedragter – ja vist er de dyre men pure cuteness! Psssst de har også denne fantastiske body med 50% 😉

Nu skal det jo ikke kun handle om kærlighedsvæsnet og mine cravings for hendes skønne outfits, men JEG har dælme også brug for lidt nyt og lækkert til poolen. Seafolly bikini er fuldstændig lige mig, mixet op Femilet strandkjole er jeg sikker på ville blive den reneste fest!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20% PÅ FORÅRS SKØNHEDER