UPS...! JEG GLEMTE HELT AT FORTÆLLE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MATCHY SNEAKERS CRAVINGS

UPS…! JEG GLEMTE HELT AT FORTÆLLE

kreta-23hermak1001_9_50Billeder Spies.

Ups..! Jeg glemte helt at fortælle dig at vi skal rejse!! Danm dagene er gået sindsygt stærkt og mit fokus har været et helt andet sted, men den er altså god nok – kærlighedsvæsnet skal ud på sin første flyvetur ned til syden med himmelblå vand, solens varme stråler og lækkert mad i en hel uge med med all inclusive!! Vi har været så heldige at mine dejlige forældre har inviteret os til Ocean Beach Club på Kreta!

Jeg glæder mig helt vildt til bare at nyde en uge, uden hverdagens gøremål, en hel uge uden den daglige tur til Kvickly, uden at stå i køkkenet, uden at vaske tøj. Bare nyde familie-tid, smuk havudsigt og kølige drinks mens jeg skal bo i min bikini! Faktisk har jeg ikke været så pjattet med charterferier eller Spies for den sags skyld, havde en ubehagelige oplevelse i Tyrkiet flere år tilbage, men der spiller der sgu bare nogle andre ting ind med et lille barn. Det vigtigste: Alt er sørget for mens jeg kan læne mig tilbage og koncentere mig som kærlighedsvæsnet mens vi rå-hygger med mine forældre. Hun er så lille og vi skal nok opleve verden sammen, lige nu lyder charterferie awesome!!

Det fedeste ved Ocean Beach Club på Kreta, er at de har tænkt på alt! Baby-sikre lejligheder og låse-bar låge, klapvogn, højstol og børneseng. De har endda også et market hvor man kan købe frugtmos, vådservietter, solcreme, sutter og bleer. Ej men lyder det ikke bare helt ekstremt nemt og dejligt?! Jeg er virkelig klar på den her ferie!! Next step: Pakkelisten til at rejse med et lille barn og har brug for fantastiske tips. Hvad er must og pisse lækkert at have med til et barn på 11 mdr ( Det er hun på dét tidspunkt )? Hit me 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

   

1 kommentar

  • Sidsel

    Et tip fra én, der var på Kreta med en str 19 mdr – bleerne er sindsygt parfumerede i Grækenland! Og babyprut+sødlig gammeldameparfume er en gruvækkende kombi. Tag med fra DK!! 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MATCHY SNEAKERS CRAVINGS