SUNDHED OG MERE OVERSKUD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NOGLE HÅRDE DØGN!

SUNDHED OG MERE OVERSKUD

signemorkebergsjostrom-1

 Indlægget indeholder affiliate links!
.
Det er hårdt for kroppen at blive mor, et er at skabe et lille vidunderligt væsen, et andet er produktionen af mælk og underskudet på søvn-kontoen. Alt imens hele ens verden både følelsesmæssigt og fysisk ændre sig fuldstændig, sætter vi alt tid til side for barnets behov, præcis som naturen har bestemt vi skal. Personligt, har det taget hårdt på min krop, svimmelhed og et dårligt immunforsvar er blot toppen af isbjerget. Det er jo så vigtigt at passe på os selv, for at vi kan være den bedst mulige udgave af os selv og give vores aller bedste hverdag.
.
Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, som er nødvendige for, at kroppen kan fungere. Og i den forbindelse deler jeg et lille hverdags tip, som virker hos mig. Igennem længere tid har jeg hver morgen taget en af de normale multivitamin piller, men i de sidste 14 dage har jeg skiftet til PurePharma-3 Purepack og PurePharma Synbiotics SB3 som jeg tager sammen med et glas friskpresset juice. De er fantastiske!! Kan klart mærke en forskel på mit overskud i hverdagen og det gør mig altså til en bedre mor!!! Det fjerner selvfølgelig ikke min mangel på søvn, men det giver mig den dosering af kosttilskud som kroppen har brug for, HVERDAG. Som alenemor er det sindsygt vigtigt at min krop ikke på et tidspunkt siger fra og at mine sygedag er på sit absolutte minimum. Det er min opgave, at gøre mit for at være den bedste version af mig selv og den bedste mor for kærlighedsvæsnet.
.
Det geniale ved PurePharma-3 Purepack er at hver pakke har den optimale dosering af kosttilskud, det er jo så skide nemt. Oven i herligheden er PurePharma Synbiotics SB3 fantastisk for immunforsvaret, hver stick indholder nemlig 13 milliarder levende mælkesyrebakterier! Hvis du ikke føler at de normale multivitamin piller giver dig nok, så kan jeg varmt anbefale PurePharma-3 Purepack og PurePharma Synbiotics SB3!
.
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGLE HÅRDE DØGN!