DAGENS MATCHY SNEAKERS - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
INFLUENZA RAMT BABY OG NYT MOR HÅR

DAGENS MATCHY SNEAKERS

signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-2

Indlægget indeholder affiliate links!

Det er da bare cuteness overload at man kan få matchy sneakers med sin lille baby, OMG jeg elsker det!!! Okay jeg indrømmer det, er SÅ begejstret, tænk at de små-bitte-nuttede fødder kan rocke fuldstændig det samme som mine Fedtmule fødder, som derudover endelig er kommet tilbage til sin egen størrelse!! YES, jeg er nu den lykkelige indenhaver af et proppet skoskab fyldt med skønheder jeg kan passe igen!! Det gør det KUN endnu sjovere, at købe de samme sneakers til kærlighedsvæsnet som jeg selv ejer, så vi kan være matchy matchy all day long!

Trods hun har deller helt ned til anklerne og først lige er begyndt at kravle, har vi allerede en del matchy skønheder. Vi er så klar til hun begynder at gå, så vi kan flashe vores ( min ) passion med valtrende numser på gaden! Du skal selvfølgelig ikke snydes for dagens matchy sneakers, som er Puma suede i henholdsvis baby versionen ( find her ) og voksen versionen ( find her ). Jeg smelter over min lille #minime!!

En lille update på de sidste 4 dages feber og influenza ( læs her ), som heldigvis er begyndt at gå den anden vej! Kærlighedsvæsnet har været nogenlunde feber-fri siden i morges – and this mommy is happy!! Det er simpelthen ubehageligt at se sit barn havde det skidt, har virkelig svært ved at være i det og er så glad for hun har det bedre! Nu skal jeg lige på toppen selv, men hun er glad og det er det vigtigste!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

INFLUENZA RAMT BABY OG NYT MOR HÅR