INFLUENZA RAMT BABY OG NYT MOR HÅR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN BEDSTE AMME BH

INFLUENZA RAMT BABY OG NYT MOR HÅR

signemorkebergsjostrom-2Indlægget indeholder affiliate links!

Det har været en smule stille på bloggen de sidste par dage og det er der en ganske god grund til: Kærlighedsvæsnet er influenza ramt med feber, hoste og forkølelse, OMG mit mor-hjerte gør nas! Det er jo så synd for hende!!

Pjevset har pludselig fået en ny betydning, hun vil KUN være i armene og sove i hendes babynest eller hendes egen seng er et klart NOT GONNA HAPPEN. Om det er dag eller nat, så er det kun muligt at sove i armene. Nærhed, omsorg og kærlighed er nøgleordene i vores hjem i disse dage! Næsen løber konstant og det er svært for hende at få bryst da hun både hoster samt det er svært at få vejret. Oven i herligheden har hun 39 i feber på 3 døgn og er svattet! Det skal lige nævnes jeg selvfølgelig har haft kontakt med lægen, hun drikker meget og spiser lidt.

Jeg er den lykkelige ejer af en far på pension, han har en fast morfar dag om ugen og mens de to virkelig hygger, har jeg har mulighed for at lave andre ting. Og igår stod i selvforkælelsens tegn, som du måske har luret på snapchat ( signemorkeberg ) var jeg til frisør hos den bedste i København – Avenue!


Han er virkelig den bedste til kraftigt hår, har aldrig oplevet et menneske der forstår mit hår bedre end ham. Det tykke, krøllede og ind i mellem umulige trolde hår er pludselig samarbejdsvilligt og pisse lækkert. Det er anden gang jeg har været under Michael Avenue magiske hænder og han skuffer aldrig! Denne gang fik jeg en virkelig lækker balayage, som jeg elsker! Hvis du er på udkig efter Københavns bedste frisør, så kan du finde Michael Avenue lige her

Idag holder vi en vaskeægte syge-dag, den står på kys og netflix mens min mor kommer på besøg og plejer os idag! Kærlighedsvæsnet har smittet mig og min næse er proppet med snot, halsen driller og feberen er ankommet. Yes 2 x stk syge piger i vores lille oase og det bliver sgu take-away til aftensmad idag!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE AMME BH