STORE BUKSER OG OVERSIZE HOODIE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FORBEREDELSER TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG

STORE BUKSER OG OVERSIZE HOODIE

signemorkebergsjostrom-4

Indlægget indeholder affiliate links!

Det er søndag og fastelavn står på programmet idag, i vaske-ægte børnestil skal vi slå katten af tønden sammen med en masse andre børn og deres forældre. Så hyggeligt!! Men inden dagens program, vil jeg lige dele et ganske dejligt outfit med dig: The bigger the better!

Store bukser og oversize hoodie, det er ganske dejligt at rocke og ikke mindst en af tidens trends. De vide bukseben er solidt plantet i gadebilledet og på 4 sæson må vi alle indrømme de ikke blot er en hurtig-overstående trend men også er en fremtrædende del af de nye SS17 kollektioner. Ligeledes er det med boyfriend og oversize snittet, som stadig er piv lækkert! Ja vist er det poset, men det skal ikke skræmme – det er et yderst velfungerende hverdags look! Til en cocktail aften, ville jeg mixe bukserne op med evt en crop top eller en mere elegant top, mens den oversize hoodie ville fungere fantastisk til et par over the knee boots! Det fedeste ved Matthew ( oversize hoodie ) er at den har 3/4 ærmer, så den nederste arm samt håndleddet er fri – det gør at trods vi rocker oversize, skinner vores feminine træk frem og looket virker lidt mindre poset! Den har også en fantastisk stor hætte som bare i sig selv er pisse dejlig at putte sig ind i!

Nu er kærlighedsvæsnet vågnet fra hendes tidlige formiddags-lur og jeg vil lege lidt med hende inden vi skal ud af døren! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORBEREDELSER TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG