FORBEREDELSER TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MINI FASTELAVN DAG

FORBEREDELSER TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG

oneyearbday

Indlægget indeholder affiliate links!

OMFG hun har snart fødselsdag! Jeg må forsøge at lave en liste, ej men hvad skal jeg købe? Hvem skal inviteres? Skal vi have et tema? Og hvor i al verden finder jeg alt pink til en OK pris? ” Den 11 maj fylder kærlighedsvæsnet 1 år, jeg er faktisk i god tid og er allerede kastet mig ud i forberedelserne til 1 års fødselsdag – selvfølgelig med et ekstremt girly touch! Lejligheden bliver et pink slot i et den mest troværdige prinsesse lignende stil! Stor kontrast til min minimalistiske stil og pigebarnet skal fejres med bedste prinsesse maner!

Jeg har shoppet amok på AliExpress, hvor priserne er fuldkommen fantastiske dog skal der tages højde for at ventetiden er længere end hvis de samme items bliver købt i DK ( bare 3 dobbelt priserne ). En god søgning AliExpress1 st day birthday og det boomer af børnevenlige fødselsdags items i alle former og farver! Til en vaske ægte børnefødselsdag skal der selvfølgelige både sugerør og kage pyntpap krus og tallerkener, et fødselsdags banner og flyvende helium balloner. Personligt synes jeg lidt Photo Booth instagram sjov til babyer er en herlig ting og en virkelig sjov detalje! En prinsesse skal selvfølgelig også rocke en prinsesse kjole på dagen 😉 Forberedelserne er startet, men allerede nu kan jeg sige der er en fuldkommen pink dag er i vente!

En lille sidebemærkning; Tænk der om kort tid er gået en helt år, ikke mindst er hun blevet en stor pige men tiden er jo fløjet sindsygt stærkt!!

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI FASTELAVN DAG