MINI FASTELAVN DAG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
7 FANTASTISKE TASKER - PSSST SPAR OP TIL 50%

MINI FASTELAVN DAG

signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-5

Indlægget indeholder affiliate links!

Kærlighedsvæsnet ser sgu alt for nuttet ud med sin Numero 74 luna prinsesse krone, Iglo & Indi bluse og MarMar bukser, hvilket er et godt eksempel på at jeg jo selvfølgelig er NØD til at dele det med dig! Kan simpelthen ikke lad vær, hun er jo lige til at spise!!! Dagen i dag har et fantastisk program, hvis du spørger mig, den er nemlig bestående af: absolut ingenting, vi skal bare slappe af, nyde dagen, kigge på sneen, trille en lang tur mens solen varmer på kinderne og selvfølgelig holde mini fastelavn dag med udklædning, prinsesse kroner og fastelavn ris ! Om intet mindre end 5 uger er min barsel slut og med det i tankerne så skal hvert minut nydes i fulde drag!! Og apropo starten på en ny slags hverdag, så er jeg skræmt fra vid og sans: Hun skal starte i vuggestue ( vi har stadig ikke fået plads ), jeg skal på arbejde og fremover har vi kortere tid sammen i hverdagene + selvfølgelig masser kærligheds-tid i hele weekenden. Jeg kommer jo til at savne hende fuldstændig vanvittigt meget! Trods jeg er sikker på kærlighedsvæsnet vil nyde det sociale samvær med andre børn, vil jeg ( uden tvivl ) fælde en tåre efter at have afleveret hende hos vidt fremmede pædagoger! Det bliver jo så hårdt og tiden nærmere sig altså med hastige skridt!

Lad os komme hurtigt tilbage til et lidt mere spændende emne, festlige fastelavn!! Du kan tro at vi får sunget “Fastelavn er mit navn” herhjemme, kærlighedsvæsnet griner højt og rocker mens jeg med min ikke-englesang-stemme forsøger at huske hele teksten! Det er altså hyggeligt med de børne-højtider, man bliver jo helt barn igen!!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

7 FANTASTISKE TASKER - PSSST SPAR OP TIL 50%