7 FANTASTISKE TASKER – PSSST SPAR OP TIL 50% – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAHAH FASTELAVN OG GLEM SØVN MOR!

7 FANTASTISKE TASKER – PSSST SPAR OP TIL 50%

tasker

Indlægget indeholder affiliate links!

Vi har alle har én slags favorit som fylder en del mere i klædeskabet end andre. En slags som vi konstant falder for, en last som vi ikke helt kan slippe, en forkærlighed som vi altid er på udkig efter. Min last er sko og tasker, med et skab proppet af sko og et andet fyldt med tasker, må jeg blankt indrømme at jeg ikke kan simpelthen få nok! Jeg ejer på ingen måde en stopklods!

Hvilket også gå igen på bloggen og i dagens tip, fantastiske tasker med op til 50% OFF ( Find alle taskerne her ) JA TAK!! Boozt har nogle skønne brands i deres udvalg og i længere tid har jeg været vild med saddel looket, syntes bestemt der er klassisk og kan bruges både til hverdag, events og romantiske middags aftaler! Kvinder og klædeskabe, hvad er det med os? Trods skabene bugne af tøj, så har vi simpelthen hverken nok eller noget at tag på. Vi er da en mærkelig størrelse, men ikke desto mindre så er det jo en del af vores yderst fornemme charme! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAHAH FASTELAVN OG GLEM SØVN MOR!