MILK BABY - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TIPS TIL BABY TÆNDER

MILK BABY

signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7

Indlægget indeholder affiliate links!

Milk baby er fantastisk! Og jeg er simpelthen blevet så glad for deres produkter – de er så gode!! Jeg startede ud med de yderst velduftende sprays til baby rummet, efter at have læst om dem i en “termin maj/juni 2016” gruppe på facebook. Produkterne blev rost til skyerne og hoppede hurtigt med på vognen! Jeg er ikke blevet skuffet, tværdigmod er både Stinky WinkySnotty grotty og Nighty Night virkelig awesome!! Og jeg har netop udvidet kærlighedsvæsnets samling af skønhedspleje, både til Shampoozle + Conditioner, Protect Me+ og Spotty Tots som er en helende creme til både numse og vinter kinder! Jeg glæder mig helt vildt til at bruge det hele på den marcipangris som jeg kalder min datter! 🙂

Jeg har mine favoritter til kærlighedsvæsnet og elsker at skifte lidt i mellem de forskellige favorit brands, og hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal bruge på dit barn, kan jeg varmt anbefalde Milk baby. Her får du organiske og fantastiske produkter til din baby’s hud!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TIPS TIL BABY TÆNDER