PROJEKT HUD - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KAN IKKE FÅ ARMENE NED - SÅ SEJT!

PROJEKT HUD

signemorkebergsjostrom-3

Kærlighedsvæsnet er vænnet af med amningen om natten og jeg higer desperat efter at komme tilbage til mig eget jeg! Uden hud lidelse og udfordringer, uden medicinsk shampoo og cremer ( læs mere om min hud lidelse her ), fri for alle preggo-hormonerne og en vaske-ægte skønhedssøvn! Projekt hud er hermed startet og er kastet mig ud af at finde de rigtige produkter til min sensitive hud.

Danske Karmameju må være det rette sted at starte, de har nemlig en hel serie ( 02 ) som er fuldstændig til sensitive hud. Den skulle give en masse kærlighed til huden og det har jeg VIRKELIG brug for!

Let the process begin!!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KAN IKKE FÅ ARMENE NED - SÅ SEJT!