KAN IKKE FÅ ARMENE NED - SÅ SEJT! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRNE-STUFF MED 20%

KAN IKKE FÅ ARMENE NED – SÅ SEJT!


soph-ingo-11soph-ingo-4soph-ingo-16 soph-ingo-9

Indlægget indeholder affiliate links!

Det er SÅ sejt og jeg er så skide stolt af min lille skønhed, kan ikke få armene ned af glæde!!! Det havde jeg ikke troet ville ske lige forløbet men kærlighedsvæsnet har sovet fra kl.19-05.15 UDEN at vågne – OMFG det er jo SÅ stort!! Både hende og jeg har fået en fuld nats søvn, for første gang siden hun kom til verden for 9 mdr og 6 dage ( who counts ) siden, det er da skide sejt! For at det ikke skal være løgn, er det også idag hun kravlede for første gang!! Det må være dét man kalder en dag man sen vil glemme!!

Som du måske har læst ( her ) har vi været igang med projekt nat-amning-afvænning, det har faktisk kun taget 2 udfordrende dage med skrig og skrål! Min mor har i de sidste dage været flyttet ind i vores oase og hjulpet til med de søvnløse nætter – Thank God for her! Til vores overraskelse vågnede vi op af kærlighedsvæsnets stemme kl.05.15 – det er den vildeste følelse! Og nu tænker du sikkert: “Ro på, det er bare én nats fuldsøvn“, smid den tanke ud og vend tilbage når du ikke har fået din skønhedssøvn i 9 mdr og 6 dage – H Å R D T! At tag kampen op imod amme-fri nætter er uden tvivl den bedste beslutning jeg længe har truffet!!! Nu skal vi snart igang med det næste projekt, at falde i søvn af sig selv!!
.
Idag fejre vi med liv og glade dage mens kærlighedsvæsnet rocker den lækreste Iglo & Indi heldragt ( som er sat vanvittigt ned lige her ) og leger med sine favorit bObles elefantbObles kylling og Sebra Puttekasse!
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNE-STUFF MED 20%