VEJEN IMOD AMME-FRI NÆTTER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NÆSTE BABY SNEAKERS KØB

VEJEN IMOD AMME-FRI NÆTTER

signemorkebergsjostrom-8

Indlægget indeholder affiliate links!

Shhhh shhhh shhhh søde skat, du skal sove i din egen seng, det er godt for dig” får jeg fremstillet kl.19.31 mens kærlighedsvæsnet er alt andet end tilfreds med situationen. Kort forinden havde jeg glædeligt ammet og selvfølgelig sunget “Puf”, for at det ikke skal være løgn faldt hun troligt i søvn i mine arme under seancen! Men når hoved rammer madrassen ( i hendes ellers smukke kili-seng som vel og mærket står på mit soveværelse ) så er verden et virkelig taveligt sted for den lille temperamentsfulde pige! Når tingene ændre sig og en vane skal ændres, så er det utrygt og selvfølgelig reagere et barn på det, men i dét øjeblik trækker det dælme tænder ud! Som jeg har nævnt utallige gange, har jeg ikke fået en fuld nattesøvn i 9 mdr og synes bestemt det er på tide, ikke mindst behøver hun ikke amningen om natten længere som blot er blevet en dårlig vane der ikke gavner nogle af os. Men fy føj for den lede det stinker! Det er dælme ikke for sarte sjæle! Heldigvis har jeg allierede mig med min mor, som i disse dage er flyttet ind i vores oase og for det ikke skal være løgn har tilbud at tag natte-tjansen her i de første nætter – åh jeg elsker hende!! Det går nemmere for min mor, da jeg trods alt dufter dejligt af min modermælk, som kun gør kærlighedsvæsnet endnu mere arrig og frustrerede, for det er jo lige foran hende men hun må ikke få det. Det er trods alt en udfordring for alle single moms out there! Nu er første nat uden amning hermed overstået, hun har sovet i sin egen seng uden at blive ammet! Jeg må indrømme at jeg ikke har fået sovet meget, trods jeg ikke har haft natte-tjansen så vågner jeg af hun siger den mindste lyd! Jeg var sgu altså-også nød til at hive brystpumpen frem kl.03.00 – de spændte madkasser gjorder dælme ondt i løbet af natten som resulterede i 170 ml modermælk til morgenmaden ( som kærlighedsvæsnet ikke gad at drikke, fedt! ). Skal lige husket at nævne at kærlighedsvæsnet har sovet formiddags lur i hendes egen seng på 2 hele timer, det er sådan set aldrig sket før!! OMG jeg er vild med den her process!!

Inspirerede af Karmamilli, som startede på et 5 ugers søvn-kursus til hendes lækre børn, ( som jeg troligt følger med i og hun har lige lavet den første update læs her ) er jeg sgu også hoppet ud i Børnemanualens online 5 ugers søvn-kursus til at få sit barn til at falde i søvn af sig selv, sødt og blidt. Jeg er stille og roligt gået i krig med ene-tid, som er det hyggeligste samvær! Barnet styre legen og kærlighedsvæsnet har en fest! Som udgangspunkt, skal vi lige igennem at have amme-fri nætter, før jeg kaster hende ud i at falde i søvn for sig selv! Der er ingen grund til at ændre hendes verden fuldkommen og alt er jo en process som tager tid. Ikke desto mindre er vi igang!

Lidt træt og puttet, nyder jeg en dejlig kaffe mens jeg rocker den lækreste oversize hoodie fra Above Copenhagen, hvor der vel og mærket er det vildeste udsalg. Find det hele her.

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Guuud hvor er du sød Signe:-) TAK!!! Åh hvor jeg håber det virker for jer. Her er kl. 19.42 på femte dagen, og indtil videre er det gået godt, bortset fra igår, hvor jeg lige måtte ind og have hende op. Men lige nu ligger hun og hygger i sengen uden gråd! Jeg er FAN! Fan af `fald i søvn, blidt og godt´. Og JA! jeg er enig, enetid er fantastisk!!! Held og lykke, vil glæde mig til at følge med i fremgang hos jer også:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÆSTE BABY SNEAKERS KØB