JEG HAR KIG PÅ LIGE NU - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
#SØNDAG

JEG HAR KIG PÅ LIGE NU

kidsstuff

Indlægget indeholder affiliate links!

Børn roder, børn fylder og børn larmer!
Altså lad os lige slå fast at børn er børn og de udfolder sig, lære og udvikler sig igennem leg. Og personligt mener jeg at det er os som forældre der skal bidrage bedst muligt og ikke begrænse de kære små! Jeg forsøger ( med tungen lige i munden ) at holde mit hjem i rene enkle linjer, og et minimalistisk med børn kan altså godt lad sig gøre! Vi skal blot tænke barnets univers ind i vores indretning og vælge mest muligt nedtonede farver i alle andre rum end børneværelset! Trods jeg er farve forskrækket og trives bedst med sarte farver, så lider kærlighedsvæsnet ingen last og har div skrigende og prangende farver på sit eget værelse! De kan nemt hives frem og nemt gemmes væk igen – det er jeg virkelig fan af!

Idag deler jeg lidt af det som jeg har kig på lige nu. Balloon mirror fra EO er simpelthen så cute og ville passe skønt ind i både voksen-stue og entre. Kærlighedsvæsnet har altid en fest med sit eget spejlbillede som både bliver kysse, charmet og nusset ved. Vee speers er fantastisk og hendes THE BIRTHDAY PARTY #16 er jeg sikker på ville pynte på kærlighedsvæsnets værelse, nej det er ikke en legende lyserød elefant eller alfabetet men den er altså skide smuk! Happy light pynter allerede på hendes lille børneværelse, som hun ofte kigger, rør og snakker med. Nu er hendes baby seng netop kommet ind i mit soveværelse og vi skal igang med at hun skal sove i sin egen seng ( ved ikke hvem det bliver værst for!? ). Anyway Happy light i sølv / hvid ville gør mit soveværelse lidt ekstra børnevenligt og hyggeligt, især nu hvor hun skal lære selv at falde i søvn. Misioo boldbassin har jeg længe kigget på og må blive et af hendes 1 års fødselsdags ønsker, det er jo skide lækkert og ser virkelig dejligt ud! Er sikker på det ville være den eneste Soph-fest!

 Det var 4 af de ting, som jeg har kig på i øjeblikket 🙂
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

#SØNDAG