THIS MOMMY IS GOING OUT! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
9 MDR

THIS MOMMY IS GOING OUT!

signemorkebergsjostrom-2

Det er pisse nervepirrende! I aften er den første aften kærlighedsvæsnet skal være alene med hende far i et par timer, mens jeg skal ud i byen og slå mig løs! Jeg glæder mig helt vildt og ligeså spændt som jeg er, ligeså nervøs er jeg! Nu sover kærlighedsvæsnet allerede mellem 18.30 og 19.00, og hun er allerede i drømmeland inden jeg sætter numsen ind i en Uber. MEN hun vågner ofte maaaange gange i løbet af aften og er van til mine arme, så er godt spændt på hvordan hun takler at jeg ikke er hjemme og lidt i tvivl om T er klar over hvad han har sagt ja til 😉 Desuden så kommer jeg til at savne hende helt vanvittigt!! But this mommy is going out, Jane Kønig X Bloggers delight holder Valentines party uartig på Chateau Motel og jeg skal ud og føjte med min dejlige veninde Daniela! Det bliver en fab aften og første gang skal være lidt nervepirrende ik?

I dag rocker jeg mine wide pants fra Samsøe Samsøe, dem er jeg virkelig glad for! Jeg har stylet dem op med Above Copenhagen t-shirt, for at give looket et kant af tomboy. Den boy-friend t-shirt er ganske enkel en herre t-shirt og jeg er fan af looket!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 MDR