9 MDR - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYE POSTERS I HJEMMET

9 MDR

signemorkebergsjostrom-10signemorkebergsjostrom-20

Indlægget indeholder affiliate links!

Det har uden tvivl været de vildeste 9 mdr i mit liv og er så stolt af min #minime, hun er den sejeste pige på nu 9 mdr! Med chancen for at lyde virkelig kliche agtig, så vidste jeg dælme ikke hvad kærlighed var før jeg fik hende i armene, intet kan jo måle sig med den form for kærlighed, tænk at jeg er så heldig at være hendes mor! Hvis du ikke har barn, sidder du sikkert og ryster på hoved but I promise you just wait!!! Det er vanvittigt!!

Der er ikke dén ting man ikke vil gøre for sit barn, desuden er det direkte vildt at tænke på T og jeg har skabt noget så vidunderligt! Fra to streger på en graviditetstest og en lille blikkende prik på en scanning skærm til et lille bitte nyfødt væsen i armene. Efterfølgende at se udviklingen fra ikke-at-åbne-øjenene til bevidsthed og nysgerrighed! Nu kan hun sludre i lyde, skræl grine og bevæge sig rundt i lejligheden, som du kan se på min snapchat: signemorkeberg – Det er for crazy med den udvikling altså!!

9 mdr, det skal fejres med maner! Så idag står den ren og skær i kærlighedsvæsnets tegn, vi skal lege, danse og synge, gå 2 lange gå turer og så skal vi dælme også kysses hele tiden!! Fabulous day!! Igår var vi matchy matchy all day long og vi elskede det, ikke mindst fordi Soph både afspejler ansigtsudtryk og lyde men igår var vi outfit-twins for a day 😉 Også er Adidas Originals babysæt og Adidas Originals SUPERSTAR – Kravlesko bare alt for cute!!

Hip hip hurraaaaa idag!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE POSTERS I HJEMMET