NYE POSTERS I HJEMMET - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BOLIG, ELLOS + 20% RABATKODE

NYE POSTERS I HJEMMET

vissevasse-1 vissevasse-2 vissevasse-3

Ganske enkelt jeg er vild med Vee Speers, hvilket også kan ses i vores hjem! Den kvinde kan altså noget særligt, hendes feminine form sammen med Ruben Ireland‘s mere rå udtryk, synes jeg simpelthen er så lækkert og nyder virkelig væggenes udsmykning! Hvis du skulle være i tvivl, har vi fået nye posters i hjemmet og det er præcis hvad jeg vil dele med dig idag!

Udtryk, personlighed og passion, der er mange måder at give ens oase et personligt touch. Èn af mine favoritter er igennem posters og kunne snildt lave et mini galleri i hjemmet! I et forsøg på at begrænse min glæde for væggenes udsmykning, har jeg en del posters og malerier på “lager” mens jeg glædeligt udskifter udfra humør. Desuden så fryder nyt altid lidt og giver et nyt touch i hjemmet, som jeg kan gå og nyde lidt 🙂 Igennem posters, plakater og malerier udtrykkes følelser, sådan er det ihvertfald for mig. Jeg er en visuel kvinde og gennem mit eget arbejdsliv er der frit spil for hele følelsesregisteret, det samme er gældende i mit valg af hjemmets udsmykning! Der er ingen tvivl om hvor jeg ligger mine moneys = kærlighedsvæsnet og hjemmet, mens jeg selv må vente med den store mode-shopping-tur til min barsel er slut!

Hvis du også synes mine nye posters er fuldkommen fantastiske så find Vee Speers BOTANICA Anthurium Andreanum lige her og Ruben Ireland The Mound II lige her 

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG, ELLOS + 20% RABATKODE