NEUTRAL BODY CREAM - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN HUDLIDELSE?

NEUTRAL BODY CREAM

nertural-body-cream-8 nertural-body-cream-7bodybody1body2

Sponsoreret af Neutral.

Vi har alle nogle klare krav, når det kommer til familiens valg af produkter. Ikke mindst når de kære små skal i nærheden af div. hudpleje produkter, er vi særlig selektive! Hvilket der selvfølgelig er god grund til at være, de skal både være frie for dit og dat, være nærende og skide gode, for vores børn fortjener det bedste og det er vores opgave som forældre, at finde de bedste produkter frem! Idag ligger jeg fokus på Neutral body cream, den er fuldstændig ny, fed, skide lækker og kan bruges af hele familien, for den er uden de ubehagelige tilsætningsstoffer – altså både Astma- og Allergimærket og Svanemærket!!

Det er pisse koldt udenfor og når vi bevæger os ind i varmen og ud i kulden, går det direkte i vores hud. Især kan jeg se på kærlighedsvæsnet’s æblekinder at de er rødmossede og tørre, hvilket jeg bestemt ikke er fan af! I den forbindelse er jeg blevet ekstra glad for Neutral’s nye body cream, den går virkelig ind og giver fugt samt næring så hendes kinder bliver baby-bløde igen! Jeg kan ikke benægte at kærlighedsvæsnet også personligt er super glad for Neutral Body Cream, se vores video her:

 

Oven på igår dagens indlæg, kan du regne ud at jeg også har en sensitiv hud og i den grad skal passe på hvad jeg putter på min krop! Men jeg har også en tendens til vinter-tør hud ( det’ klør! ) og har brug for ekstra fed cremer på kroppen. Især på de nybarberede områder, hvor jeg ligger et ekstra tyk lag af Neutral Body Cream – så er der ingen problemer efterfølgende. I like 🙂 Selve Neutral Body Cream indenholder e-vitamin, jojobaolie og glycerin, som alle 3 er pisse gode til at bevare huden fugtighed!

Jeg er blevet bedt om at give cremen stjerner udfra pris, ingredienser og virkning, og jeg vil sige det helt klart tæller op at cremen kan bruges af hele familien, da den ikke indenholder ubehagelige tilsætningsstoffer og både er Astma- og Allergimærket og Svanemærket. Cremens virkning er ikke til at løbe fra, den virker fantastisk, hverken kærlighedsvæsnet eller jeg har tør hud efter Neutral Body Cream. Den er også til at betale, alle kan være med på en krops creme der koster 60 kr – det er bestemt ikke til at brokke sig over!! Det eneste minus er min forkærlighed til økologiske skønhedsprodukter, men hvad fan min medicinske shampoo er langt fra økologisk og den virker! Øko eller ej, Neutral Body Cream får stadig 5 ud af 5 stjerner i min bog!

Huden er trods alt kroppens største organ og det er altså vigtigt at passe godt den!
Psssst Neutral Body Cream er på hylderne i danske supermarkeder fra uge 6 til en vejledende pris på 60 kroner.

 

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EN HUDLIDELSE?