EN HUDLIDELSE? - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ER DET DEN HER VERDEN MIN DATTER SKAL OPVOKSES I?

EN HUDLIDELSE?

img_6695

Jeg er simpelthen nød til at dele et billede af min rødme i huden og det svir!! AV! Siden min graviditet har jeg kæmpet med udslæt, i form af ekstrem rødme eller nærmest en allergisk reaktion i min hud, som jeg har undskyldt med hormonerne i min krop. Intet har virket andet end binyrebarkholdige cremer, som jeg derudover ikke har haft det super godt med at bruge. Nu har jeg været til hudlæge og får medicinsk behandling, i form af både en binyrebarkholdige creme samt shampoo!

Hold nu på hat og briller, ganske vist er jeg ikke en dum pige men så voldsom en reaktion på huden grundet stress og jag? Det er da voldsomt! Ja vist, har jeg både været gravid, haft problemer med bækkenbunden, forhøjet protein, fået kejsersnit, blevet mor, flyttet, haft udfordringer med håndværkere og været igennem en såkaldt ( hård ) skilsmisse, alt inden kærlighedsvæsnet fyldte 4 mdr + jeg stadig ikke har sovet igennem i snart 9 mdr. Det har da været røv hårdt og tilsyndeladende også sat sine spor på min krop! Jeg har fået en direkte hudlidelse, så forstår jeg bedre hvorfor min hud på ingen måde har ville samarbejde med mig og hvorfor jeg har gået rundt som en halv tomat! Det stinker dælme når virkeligheden sætter sine spor!

Det er nok på tide at sætte farten lidt ned 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET DEN HER VERDEN MIN DATTER SKAL OPVOKSES I?