VBLOG MED NOMI - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
25% PÅ ALT HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED + RABATKODE

VBLOG MED NOMI

nomi

En af de mange ting som kan være svært at hitte ud af under graviditeten, er hvad der er forskellen på need-to-have og nice-to-have. Det er en lidt af en jungle og uden nogen klar fornemmelse for hvad det rigtige er, famler man sig sgu bare lidt frem! Jeg er endt op med flere ting som jeg har betalt dyre domme for men ærligtalt ikke har brugt og det er dælme ærgeligt, til gengæld har jeg en række items som jeg klart vil anbefalde man anskaffer sig som førstegangsfødende! En barnestol med baby indsats er klart én af de ting på min liste, jeg ville ikke havde været foruden og vores Nomi har reddet mange middage allerede fra hun var spæd – vi er så glad for den herhjemme! Kærlighedsvæsnet sidder skide godt i stolen og vi tilbringer mange timer om ugen lige her.

Idag har jeg lavet en lille vblog, fra en ganske normal pasta-dag herhjemme, så kan du få en forståelse for hvorfor vi er super glade for vores Nomi. 🙂

Som du kan fornemme kan stolen formes udfra hendes alder, den er super nem at justere. Hun sidder også skide godt og blødt med puder, samt der er passer plads til hendes fødder. Derudover er stolen fantastisk at gøre ren, den er lige til at smide op på bordet når der skal støvsuges og vaskes gulv. And girls, we all know that’s important!!

P.s Stolen er en gave af eget valg fra Nomi by evomove og derfor sponsoreret.

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25% PÅ ALT HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED + RABATKODE