25% PÅ ALT HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED + RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DAGEN MED HENDES OG MINE SNEAKERS

25% PÅ ALT HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED + RABATKODE

moodings

Indlægget indeholder affiliate links!

Jeg kan simpelthen ikke lad vær med at juble når to af mine favorit interiør shops holder udsalg! Moodings & Justspotted har altså den fedeste form at drive forretning på, udsalg på hele deres udvalg + altid fri fragt – jeg er vild fan af deres form!!I går startede deres vinter udsalg med 25% rabat på hele herligheden ( altså ALT ) og OMFG jeg kunne gå amok, de har simpelthen så mange lækre items at jeg har svært ved at bestemme mig!

I traditionens tro, har jeg lavet en lille liste over nogle af de items jeg har kig på!
Én ting jeg er nød til at eje er VEGA magasinholder, det er jo den mest geniale måde at udstille kærlighedsvæsnet’s børnebøger. Vel og mærket i børne højde så hun selv kan hente dem OG stadig i så lækker en form, at jeg kan holde ud at kigge på det i min stue! Yaaaay det passer fuldkommen perfekt ind i min minimalistiske stil! Jeg er super glad for Skandinavisk duftepinde RO, som dufter skønt på toilettet, med 25% rabat tror jeg lige jeg køber et lille lager 😉 Menu bord lampe og Menu væg lampe er begge på min “need-to-own-someday” liste, det fedeste ved alle Menu’s lamper er at de har dæmper på. Det vil sige lyset kan blive super hyggeligt! House Doctor vase ville jeg nok nærmere bruge som potte til mine stue planter mens AYTM vase ville være så smuk til at de blomster bukker som jeg snart burde få! Menu smykkeskrin er bare en lækker måde at have sine smykker på!

Som lovet deler jeg rabatkoden, som du skal bruge ved check-out: WINTERSALE25 på både Moodings & Justspotted, som giver 25% rabat på ALT. Gælder til og med 3. februar 2017.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGEN MED HENDES OG MINE SNEAKERS