INDRETNINGS DETALJER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DRAMA - SKULLE HAVE LAVET POPCORN!

INDRETNINGS DETALJER

ellos-1 ellos-4 ellos-5 ellos-3 ellos-2

Indlægget er sponsoreret af Ellos.

Vores hjem er vores aller helligste, det er et frirum i hverdagens stress og jag. Det er det sted hvor vi slapper af, nyder hinanden og den oase afspejler os. Vores historier, vores passioner og vores kærlighed. Idag byder jeg dig velkommen i mit hjem, hvor jeg deler nogle enkle men lækre indretnings detaljer. Fælles for dem alle, er at de er købt hos Ellos. som du kan læse oppe har sponsoreret indlægget, jeg vil dog lige ligge vægt på alt er mine egne ord, mine egne items og ingen har dikteret hvad jeg skal og ikke skal! Godt, så er dét på det rene 🙂

Ellos home er godt repræsenteret hos os, personligt er jeg især vild med udvalget af gulvtæpper og elsker vores Rya tæppe, som smukt pynter i stuen sammen med væglampen Dexter. I stuen finder du også PLAYTYPE Poster G-Grey som smukt hænger i en ELLOS HOME Ramme, og Tabureten Tess står under med en skøn stueplante! Som single mom er stueplaner blevet min nye passion 😉

Går vi videre ind i vores spisestue / kontor, står reolen på hjul fra ELLOS HOME, den er pisse fin og perfekt til måde mad-serveringer, pynt og fotografisk arbejde, lige pt. pyntet af et par lækre modebøger, plante og Kaktus White. Kærlighedsvæsnet’s lille hyggekrog har fået et nyt familie medlem, nemlig LEGO TOYS Opbevaringsklods 4 Grå, som hendes mor ( ja, snakker om mig selv i 3 person ) finder meget lækker, da den minimalistisk og ren faktisk pynter i stuen!

Jeg tror hurtigt vi alle kan blive enige om at Ellos har en skide lækker home afdeling, hvor der kommer konstant nyheder til ( Find nyheder her ). Jeg har fundet 4 lækkerheder fra nyhederne, som jeg har kig på lige nu!

nyt

De har dælme nogle lækre items!

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRAMA - SKULLE HAVE LAVET POPCORN!