SUPERHELTE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET LILLE BØRNEHJØRNE

SUPERHELTE

henriettesteffensen-5

Intet kan sammenlignes, det er den vildeste oplevelse, den største bedrift og den ultimative kærlighed. Det ændre en kvinde fuldstændig at blive mor, med ansvaret og bekymringerne bliver vi de vildeste superhelte som får gjort dobbelt så meget på den halve tid. Og en alenemor er en kvindelig tornado!! Det skal vi dælme have kredit for, så lad os klappe os selv på skulderen for vi er fucking seje!! Desuden hvis det var nemt, ville det jo være en fars opgave 😉

Her hjemme hos os, går dagene super stærkt! Kærlighedsvæsnet er den sejeste lille pige, hun er så smilene, dansende og glad støreste delen af tiden. Og trods det er røv hårdt ind i mellem, så er hun det hele værd og meget mere til. Jeg gruer dog for dagene efter min barsel. Arbejde og alle de gøremål som en hverdag med en lille pige kræver. Lige på dét punkt, er vi kvinder sgu altid stærkere og hurtigere end vi regner med. Vi kan hvad vi vil!

Vores næste projekt, er at Soph skal undvære natamningen OG sove i hendes egen seng. Jeg er sikker på at hun ikke glædeligt overgiver sig og det bliver den vildeste kamp! Uden søvn, har jeg en ryg som en regnorm – shit! Men min sundhedsplejersken anbefalede mig at gøre begge ting på én gang. Så lad os sige held og lykke! 😉

Psssst jeg rocker HENRIETTE STEFFENSEN Copenhagen lang cardigan

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET LILLE BØRNEHJØRNE