BABY-STUFF OG UDSALG - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BABY, MAD OG STRUKTUR

BABY-STUFF OG UDSALG

babystuff

Indlægget indeholder affiliate links!

I morgen ruller børnepengene ind på kontoen og endelig er det tid til at købe de længe ventede must-have ting. Jeg har en hel liste over baby-stuff og udsalg, nogle must-haves mens andre er nice-to-haves, det gennemgående for dagens tema er UDSALG! Hele herligheden er nemlig til en skide god pris og jeg er vel ikke den eneste som elsker at spare penge!

Babydynen er skiftet ud med juniordynen og vi mangler sengetøj, det er jo direkte et must. Den økologiske del er blot nice-to-have. Når det er sagt er både LIEWOOD og KONGES SLØJD et skide godt bud på økologiske lækkerheder til børnesengen. Mens HAPPY LIGHTS i sølv, LIEWOOD TASKE og DJECO SNEKUGLE bare er pisse cute og skide nice-to-haves, så håber jeg på at den perfekte vuggestue taske ( FJÄLLRÄVEN Mini Kånken Rygsæk ) snart skal i brug – Et klart musthave!

Koppen fra DESIGN LETTERS i MELAMIN er vi vildt glade for herhjemme og med DRIKKETUDEN i ROSA kan hun selv ( med lidt hjælp ) drikke. En sikker vinder under maden!
above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY, MAD OG STRUKTUR