NUMMER CHOK - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT VÆRE ALENEMOR MED ROSKILDESYGE...

NUMMER CHOK

ezgif-775742272
Wait.. WHAT!? You are fucking kidding me right?!” Det var umiddelbart min relation, da jeg forleden så hvilken plads Soph har til en vuggestue på boger.dk. Nummer CHOK på listen… Som i det kommer ikke til at ske!

Pladsgaranti min bar’ popo, ja vist inden for 4 km radius, som betyder NV og ydre områderne. Det er sikkert ganske fint at bruge ekstremt meget transport tid på at hente og bringe børn! Hvis du har bil og muligheden, så ja da, dét kan fungere MEN det betyder også at ( hvis du bruger pasningsgarantien ) opsiger du din plads på listen til de steder du selv har valgt, besøgt og højst sandsynligt i nærområdet. Hvad fan’ jeg er alenemor uden bil og tanken om at hoppe på en bus, bruge 30 min x 2 eller mere HVER evige eneste dag kun på transport, er ikke det alternativ jeg har lyst til at tag!

Efter en kop kaffe ( med masser mælk og skide kold ) var jeg stadig lidt pigefornærmet. Jeg har trods alt skrevet hende op, som jeg skulle og før hun fyldte 4 mdr. Havde jeg vidst jeg skulle gøre det den uge hun blev født, så havde jeg sgu gjort det! Men vender man det om til lidt positivt, så har jeg muligvist en mulighed for privat-børnepasning sammen med en af hendes ynglings-drenge Johan ( Som du måske har set hende holde i hånd med på snapchat idag: Signemorkeberg ). Yaaaaay fingers crossed!!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Signe,
  Det er ikke helt sådan det forholder sig (heldigvis!).
  Da du bor i Frederiksberg kommune (er det ikke korrekt??), så er det kun indenfor Frb kommune I kan blive sendt til en anden institution. Det gør det lidt mere overkommeligt.
  Derudover ville I ikke have kommet før i køen, selv om du havde skrevet din datter op inden de 4 mdr. Alle kommer ind på lige vilkår, bare det er inden de 4 mdr.

  Men når det så er sagt, deler jeg 100% din frustration. Vi har også skrevet min datter op til 2 institutioner, som eftersignede er meget populære. Jeg ville dog prøve at ringe til pladsanvisningen, da de kan fortælle lidt mere om sandsynligheden for en plads. Et nr. på en liste, fortæller jo egentlig ikke så meget (er nr. 30 eller 150 højt eller lavt på en liste?!). Vores datter har behovsdato pr 1/5, som skulle være en “god” dato, da der er et stort ryk fra børnehaven til folkeskolen. Det samme gør sig gældende for 1/8, da børnene rykker til privatskolerne der.

  Konklusion: mærkeligt system!

  Held og lykke med et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Nej desværre, jeg er flyttet til Københavns kommune ( savner stadig Frb ). Jeg snakkede med kommunen tidligere på ugen, som fortalte mig at jeg ville opgive min plads hvis jeg ville bruge PG. 🙁 ØV!!! Det er et skørt system!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE ALENEMOR MED ROSKILDESYGE...