AT VÆRE ALENEMOR MED ROSKILDESYGE... - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LAG PÅ LAG

AT VÆRE ALENEMOR MED ROSKILDESYGE…

img_6661

For at afsluttet sætningen.. at være alenemor med roskildesyge SUCKS!
Hold kæft nogle hårde dage og shit hvor jeg har følt mig som en lortemor nr.1! Det startede ellers så smukt forfærdeligt ud med kærlighedsvæsnet hulkende i sengen, mens jeg stod over tønden og kastede op ind til min mave krampede. Med tårer løbene ned af mine kinder og fuldkommen panik over relationen: Jeg kan ikke passe mit eget barn, Ringede jeg grædende til T som heldigvis kom hurtigt og min mor fæsede afsted fra Jægerpris til København på 40 min. Shit en start på en værre omgang roskildesyge!

Det har været nogle helveds-lorte-pis-klamme-dage, fyldt med opkast, træthed og kvalme som var så meget værre end de 3 første mdr af min graviditet. Panik, angst og frustration – MIN MÆLK STOPPEDE! Uden vådt og tørt i 2 døgn, resulterede i at min mælk var fuldstændig pist væk og  jeg var 5 kg lettere! Kærlighedsvæsnet nægtede at tag sutteflaske og modermælkserstatning. OMFG PANIK! En grædende-tigersprings-sulten-lille-pige i mine arme, mens jeg har det direkte af H til – F***!  Du forstår nok min panik!

Det har bare ikke været sjovt men vi er kommet nogenlunde igennem det. Jeg er mere frisk og kan nu holde både flydende og fast føde inde – kæmpe YAY! HELDIGVIS er min mælk langsomt begyndt at komme igen og trods træthed + pjevseri, er der sgu lys for ende af tunnelen! Shit wauw en omgang!

Jeg er dælme heldig at have så fantastiske forældre, som altid står der med åbne arme!!! Præcis sådan en slags mor, vil jeg være – altid!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAG PÅ LAG