ER DET IKKE ALMEN PLI? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ALENEMOR OG MÆND

ER DET IKKE ALMEN PLI?

img_5024

Det rumstere i mit hoved hvergang vi triller væk fra bussen, og det er faktisk kommet fuldstændigt bag på mig! Jeg er opvokset med almen høflighed, respekt for ældre, gravid og for gudsskyld kvinder med barnevogne. Ja vist, kan de sidste nævnte fylde en hel del og de første nævnte være gnavne, MEN der er dælme aldrig nogle der er døde af, at lette deres flade-po-po for en ældre dame i bussen, flytte sig ca. 2 meter for en valterne hormonfyldt kvinde der skal forbi, ej heller at tilbyde sin højre hånd til at få barnevognen ud af bussen!! ER DET IKKE ALMEN PLI? Jeg er i CHOK, det er fucking mere undtagelsen end reglen – der sker jo simpelthen bare overhoved ikke!!

Hvad sker der København? Hvor i al verden er koncepterne “almen høflighed” og “at hjælp andre hvor du kan” blevet af? Hvad mister du på at fucking hjælpe?! Ja jeg har fået mærkeværdige blikke når jeg har tilbudt ældre mennesker hjælp, men oftes bliver de skide glade og deres positivitet smitter af på hele min dag! Jeg har også lettet min flade røv for gravide kvinder i bussen OG metroen, og fanme så om jeg ikke også har hjulpet barnevogne ind og ud af div. butikker! Og i min egen lille naive verden, troede jeg seriøst at det “bare” var sådan noget man gjorder for andre fremmede mennesker! Eller sker det KUN på landet, hvor jeg kommer fra? Det kommer fuldstændig bag på mig, hvor mange mennesker der er fuldstændig op i deres egen lille latterlige røv, som SKAL først ud af bussen, som bare stå og glor på at man kæmper med barnevognen, ENDDA også direkte går ind i barnevognen uden at sige fucking “undskyld”! Jeg er også blevet skubbet til som højgravid, og kan faktisk med hånden på hjertet sige at hjælpen er fucking tiltrængt både som højgravid og med en barnevogn! Ej men almen pli og høflighed er jo en by i Rusland!

Hvis du er én af dem med hoved ufattelig langt op i din egen røv, så tag dig sammen!
Èn dag får du selv brug for hjælpen, om ikke andet når du er gammel og grå – så let din fede røv og hjælp dine medmennesker! Lad os få lidt pli og høfligheden tilbage i København!!

 Det var dagens sure opstød 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Michelle

    Ja fucking tak!
    Er selv blevet opdraget på denne måde af mine forældre. Jeg har altid rejst mig for de ældre og gravide samt hjulpet til hvis en ældre havde brug for hjælp med en rullator i bussen! Idag er jeg 8 mdr gravid, og har aldrig oplevet magen til egoisme! Så sent som for en time siden, stod jeg på Frederiksberg metro st. På vej ind i metroen. En ung fyr vælger bevidst at gå ind i mig og skubber mig direkte ind i ruden, samt ind i en ældre dame! Det værste var at han bare vendte sig om, og gloede væk igen uden at sige undskyld. Fik også råbt godt og grundigt af ham og vækket hele metroens opmærksomhed 😅.. Pyha… kan godt følge dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALENEMOR OG MÆND