ALENEMOR OG MÆND - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN

ALENEMOR OG MÆND

signeogsophia7mdr-10

Et emne som har rumsteret meget i mine tanker de sidste par uger er, dating! Hvilket jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste single mom på barsel der tænker på: Hvordan fan det lige hænger sammen med at være ammende mor til et lille vidunder? Skøn middag, mælkepletter på blusen og en baby som vågner hver 3 time – yes! Hvordan hænger det fulde ansvar for en lille pige, sammen med at bruge tid på at date og lærer et andet menneske at kende? Ja vist, er der utallige sammenbragte familier, som tilsyneladende er den nye familie sammensætning nu til dags og jeg er jo ikke ligefrem den første kvinde i verden som er blevet single med en lille fis i armene. Nogle har altså fået det til at fungere!! We can do it!

Min mormor sagde altid “Man skal kysse en masse frøer, før man finder sin prins”, det havde hun sgu ret i! Jeg må erkende at jeg ændret mig enormt meget siden jeg er blevet mor, og tiden for at date halv-idiotiske mænd er simpelthen forbi! Her hentyder jeg altså ikke til T, havde trods alt også et liv før ham 😉 I takt med at det pludselig ikke KUN er mig længere, er jeg meget mere bevidst omkring hvad er brugbart i en kæreste og hvad er no-fucking-go! Min tid er simpelthen for kostbar til bullshit, hovedpine og stodder-typer! Og jeg er også blevet fuldstændig klar på, at kærlighed skal være nemt og ligetil ellers er den fuldkommen ligegyldig! Tiden for dating, skal nok komme for mit vedkommende. Men én ting er helt sikkert, han skal dælme være yderst interessant, hvis jeg ikke skal vælge min “alene” tid på at sove!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • Brian Lichtenstein

  Jeg kan sagtens forstå at det kan være svært at overskue, men på den anden side kan det bruges som en nem frasortering af dårlige “kandidater”

  Personligt ville jeg se det som noget positivt, jeg ville som mand være ekstra interesseret i en kvinde der er mor, med alt hvad det indebærer, fordi man som mor bare tænker og er på en anden måde end en uden børn.

  Så bare vær åben og ærlig, forklar at du altså aldrig er sikret x antal timer til en date da der kan ske hvad som helst i dit liv som kræver din tid.

  Og så vil det nok klart være mest sandsynligt med forståelse fra en mand der har barn/børn selv, som lige som ved hvad det betyder at være mor og ikke forventer noget urealistisk.

  Kvinder med børn (og især med små børn) er meget nemmere at lære at kende, fordi i ofte ved tiden er knap, i er ofte mere åbne, hjertevarme og interesseret i selskab og mennesker, så brug det til din fordel og så skal ham du er på date med nok se hvor skøn en kvinde du er

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN