EN ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
2016

EN ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN

img_6400 nytaar2

2017 bliver en fantastisk år!!
Nytårsaften var en fuldkommen anderledes oplevelse for mig i år, som du måske allerede har set på snapchat ( signemorkeberg ). Ingen champagne, veninder eller det vilde by-liv, kommer det fra en tidligere festabe som ellers har rejst land og rige rundt. Faktisk lå jeg allerede i sengen omkring kl.22.30 efter at have tilbragt aften hos mine forældre iført en flamenco hat – det er ikke sket siden jeg har purung! Med kærlighedsvæsnet i armene, var der ingen tvivl om at det var det helt rigtige valg – blev jo opvartet og forkælet fuldstændigt, selv med hjemmebagte lchf kransekage som smagte mums!

Mit liv har ændret sig på alle områder og nytårsaften i mit barndomshjem, havde jeg ikke forudset for blot få år siden. Det var ganske vist skide hyggeligt og kærlighedsvæsnet vågnede præcis kl.23.57, så ammede det nye år ind 😉 #mommylife

Jeg håber du har haft en fantastisk nytårsaften!
Kys, møs og nytårs-kærlighed fra mig:

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016