TINGENE I PERSPEKTIV - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
6 DEJLIGE DESIGNER TASKER OP TIL 50% OFF

TINGENE I PERSPEKTIV

img_5860

Efterhånden har jeg skrevet flere indlæg om det at være alenemor og at få sat tingene i perspektiv er bestemt en god ting! Det har været en process som har været skide svær, ikke mindst at skulle bruge min barsel på at bøvle med det hele! Det har jeg virkelig været øv over, for det med at lukke døren er ikke et alternativ med et fælles barn. Det kræver ben hårdt arbejde fra begge partner og det er bestemt ikke gnidningsfrit!

Jeg har været inde på for og imod, samt det faktum at det er lettere at være alene med et lille barn, end at være i et forhold som bare ikke fungere. Det kræver simpelthen for meget energi, at gå igennem voldsomme gnidninger i sit parforhold, på samme tid som man skal finde sin plads som nybagt mor. Og trods T og jeg blev enige om at gå fra hinanden, må jeg indrømme at jeg har både været vred og følt mig skide svigtet! Et er at den forestilling om en familie brister, et andet er følelsen af svigt uden nogen mulighed for at reagere da et lille barn tager ( og selvfølgelig skal have ) alt opmærksomheden. Sidst på dagen, har der ingen energi været til at bearbejde og sluge hele processen. Råberierne i puden, har simpelthen måtte vente af bare træthed! Det er også udfordringerne ved samvær, der er jo trods alt meget få af os som har lyst til at se på den ex-kæreste man i virkeligheden er pisse vred på. MEN med et barn i mellem, er man nød til at sætte følelserne til side og sætte barnet i første række HVER gang.

Hvis vi vender det om til noget positivt, så bliver man ofte bekræftet igen og igen, i hvorfor forholdet egentlig ikke fungerede og det er det rigtige valg. Heldigvis begynder det hele at lysne og når jeg ser tilbage, må jeg erkende at det har været en voldsom rutsjetur men uden tvivl det rigtige valg! Jeg er kommet mere oven på, fået sat utallige ting i perspektiv og fundet afklaring + mere ro i det hele! Hvis jeg skal være ærlig, så føles det endelig som om min barsel er uden de store udfordringer og jeg kan bare få lov til at nyde tiden!

 Puha.. det var nogle ærlige ord fra mig!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 DEJLIGE DESIGNER TASKER OP TIL 50% OFF