DEN FØRSTE JULEAFTEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE JULEAFTEN

DEN FØRSTE JULEAFTEN

sophia75mdrjul-11sophia75mdrjul-4sophia75mdrjul-2

Indlægget indeholder affiliate links!

Den første juleaften er ganske magisk, synes du ik?
Julen er børnenes fest og i aften er det den længe ventet juleaften, som vi har talt ned til hele December. Den magiske juleaften hvor julemanden kører hele verden rundt på sin slæde med Rudolf og de andre rensdyr, ganske vist ved hjælp af alle hans julenisser. Der er levende lys i hele huset mens kendte julesange både bliver spillet og sunget. Duften af julemaden spreder sig så lækkert og mine forældre står i køkken, mens kærlighedsvæsnet og jeg kigger på gaver. Det er jo så spændende, og en fryd for øjet at se hende så begejstret for alle de flotte julegaver.

Det er en helt anderledes fest med en baby i armen, ikke mindst fordi hun jo har sin egen faste rytme og pludselig skal Disneys juleshow, julemaden, dansen om juletræet og gave-åbneriet gå op i en højere enhed og tilpasses hendes tidsplan + behov. Der er et hav af gaver til kærlighedsvæsnet og frem for hun bliver bombarderet med spændende gavepapir og sløjfer på én gang, får hun lov til at åbne lidt hele dagen og igen i morgen. Dansen om træet er ligeledes en smule tidligere i år end normalt, vi danser og synger nemlig allerede kl.14.30 når min kusine og hendes dejlige familie kommer på jule-visit. Dansen gentages selvfølgelig i traditionens tro om aften, men kærlighedsvæsnet sover allerede mellem 17.30-18.30 og kan umuligt holde ud til aften.

For mig er det vigtigt at huske på julen ER børnenes fest og tilsidesætte sine egne behov og traditioner for sit barn, er så vigtigt OGSÅ på dage som jul og nytår. Det er ikke sjovt at stå med et overtræt barn og det bliver simpelthen for meget for et lille barn med alt for mange nye indtryk på én gang. Det er så vigtigt for mig at hun får den bedste juleaften og det her er måden jeg former vores første jul – rutiner, rutiner, rutiner!

Når hun sover sødt i hendes dejlige juniornest,
skal der julehygges for-fuld-voksen-skrue 😉

Rigtig glædelig jul til dig
– Håber du får en lækker aften :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE JULEAFTEN