JUNIORNEST TIL BABYER SOM SOVER I DOBBELTSENGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PSSST 25% PÅ ALT

JUNIORNEST TIL BABYER SOM SOVER I DOBBELTSENGEN

mamamilla-juniornest-1 mamamilla-juniornest-3 mamamilla-juniornest-4 mamamilla-juniornest-5 mamamilla-juniornest-6 mamamilla-juniornest-2

Juniornesten er en gave fra Mamamilla. 

Jeg indrømmer det, kærlighedsvæsnet sover i MIN dobbeltseng og det har jeg bestemt ikke tænkt mig at lave om lige forløbet. Ikke mindst med at det er skide hyggeligt og elsker at have hende tæt på mig, men det giver også både nærvær og tryghed for os begge! Det er det bedste!!

 But better safe than sorry! Kærlighedsvæsnet har sovet i hendes babynest siden hun blev født, hun har også fået halvdelen af sengen og der er en sengehest som bliver sat op hver aften. Hun sover ikke i mine arme, trods hun ofte falder i søvn i dem og hendes søvn er altid med hendes egen dyne. Det er jo skrevet mange artikler om små børn i sengen og faktummet at vuggedød kan forkomme, hvis de kære små ligger under voksen dynen og bliver for varme. Det er vigtigt at de ligger alene med deres egen dyne og netop derfor har jeg været sindsyg glad for hendes babynest! Den har givet hende en form at tryghed, hendes egen lille seng i min kæmpe dobbeltseng men babynesten er hun desværre vokset ud af ( MEGET ud af ). 

What to do! Når man nu er fuldstændig pjattet med at sove sammen med sit barn og babynesten er alt for lille. Så er man nød til at finde alternativer, jeg har både forsøgt med Mr. Inka Snake fra Ferm Living og kun med sengehesten, men med en lille rulle-Marie er det slet ikke nok! Endelig har jeg fået fingerne i en juniornest, den er perfekt til babyer i dobbeltsengen som er over de 6 mdr – Den giver fuldstændig den samme tryghed som babynesten! GENIALT!! Det skal lige siges, de smukke slags hænger ikke på træerne.

Kærlighedsvæsnet’s nye Mamamilla Juniornest er ikke kun skide hammerne lækker og i smukt design uden at skrige barn, men den er også i økologisk bomuld og som du ved har jeg en forkærlighed for det økologiske! Stoffet er dejligt og med både matchy sengetøj og lagen, går Mamamilla Juniornest direkte i mit hjerte! Jeg er så glad for lækkerheden og er sikker på at overgangen fra dobbeltsengen til hendes egen seng ( Når den dag kommer og selvfølgelig stadig i mit soveværelse ), vil blive meget lettere og trygt med hendes juniornest.

Står du med samme udfordring, så kan du finde alle Mamamilla’s Juniornests lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PSSST 25% PÅ ALT