UNDERSKUDS-MOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN RIGTIG CHARMØR

UNDERSKUDS-MOR

signesophia7mdr-1

Ind i mellem er det super lækkert og trække stikket, bare for at have nogle dage i stilhed. Vi har haft så meget run på den sidste uge med besøg, aftaler, must-do-stuff og bytning af julegaver med venner og veninder. Set tilbage har det nok været for meget, oven i fornøjelsen af en ny tand på vej og få timers søvn. Jeg må indrømme at jeg ikke har været på toppen idag og vi tager os en rigtig putte dag! Heldigvis giver kærlighedsvæsnet de bedste kram og kys, og trods svimmelhed, ingen appetit og kvalme så gør hun altid dagene dejlige!!

Det er bare skide øv ikke selv at være helt frisk med en lille baby, for det første så gnaver den dårlige samvittighed og for det andet er det bare ikke fedt at være underskuds-mor med trang til søvn, netflix og zero. Anyway jeg har været den mindst inspirerende mor idag, med dynen fyldt af legetøj og fjernesynet som har kørt med disney film. Pis!

Godt så må tag revanche i morgen! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RIGTIG CHARMØR