4 ADVENT GIVEAWAY #2 - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
4 ADVENT GIVEAWAY #1

4 ADVENT GIVEAWAY #2

adventgiveaway-1

Giveaway sponsoreret af Bio-Oil.

Glædelig 4 advent.

Den sidste søndag før jul og der skal jule-hygges for fuld skure! Det har været en berigende december måned synes du ik? Den er som er fløjet afsted med fuld fart frem! Nu begynder ønsket om en smuk hvid jul mens glæden spreder sig over by og land.

Idag skal du forkæles med et lækkert sæt fra Bio-Oil, som jeg personligt har badet mig i under min graviditet. Det er en virkelig lækre olie, som formindsker rynker + strækmærker – både under og efter graviditeten. Kim Kardashian har flere gange udtalt, at hun bruger Bio-Oil. Både på maven og i ansigtet, det er et af hendes top 10 beauty tips – Just saying hvis det virker for Kim, så virker det for os 😉

Dagens anden adventsgave.
1 flaske 125 ml. Bio-Oil, 2 Södahl Badehåndklæder str. 70×140 cm med bio-oil logo. En smuk Markberg clutch i sort med inderlommer m. plads til kreditkort. Så lækkert!! Pssssst jeg har tidligere skrevet om Bio-Oil, læs mere her.

Dette skal du gøre for at deltage:
I kommentarfeltet skal du blot skrive et <3 + navn og E-mail
Og selvfølgelig følge bloggen på facebook, HER.

above-copenhagen-lookbook-released12

72 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ADVENT GIVEAWAY #1