NÅR BRYSTERNE BLIVER TIL MADKASSER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NYTÅRSAFTENS BABY OUTFIT + RABATKODE

NÅR BRYSTERNE BLIVER TIL MADKASSER

signesophia7mdr-6

Lad os tag fat om et af de emner alle mødre på et eller andet tidspunkt oplever: Følelsen af at være en vaskeægte malkeko! Når ens bryster med et trylleslag bliver skiftet ud med et yver! Yes, du har nok gættet dagens enme, men for en god ordensskyld, så lad mig lige nævne at det er amning jeg har på programmet idag!!

Min blufærdighed forsvandt flere mdr tilbage. Faktisk var det en smuk sommerdag på Assistenskirkegården, omgivet af turister og en grædende baby som skulle have mad NUUU. Lidt påvirket af situationen måtte jeg jo krybe til korset ( haha! ) og hive brysterne frem. Her fandt jeg hurtigt ud af, at der er folk OVER ALT på Assistentkirkegården = intet privatliv what so ever! Jeg var pinlig – amning på en kirkegård. WTF!

Som månderne er gået, har jeg fået et andet forhold til mine babsenutter, som jeg vel og mærket ikke selv er herre over længere. De tilhøre helt og holdent kærlighedsvæsnet, som uden mælk fungere fint som sutteklud! De bliver flået i, bidt i og med rivemærker er de til tider ugenkendelige men smukt er det nu! At kunne give nærig til det dyrebareste vi har, et lille bitte og yderst perfekt væsen som bliver mæt igennem brystmælken. Det er noget særligt og ganske smukt – i min optik! Og som jeg tidligere har nævnt i forbindelse med amning i det offentlige rum, så glem alt om din blufærdighed, når du først er blevet mor = Med andre ord, når dit lille kærlighedsvæsen er sulten, har du ingen skam!!

Nu har jeg ammet min datter i 7 mdr og hun er begyndt på at spise mere fast føde. Men min plan er dog, at holde fast i amningen til hun er 1 år. Hvor længe ammede du? Eller hvor længe har du tænkt dig at amme?

above-copenhagen-lookbook-released12
   

3 kommentarer

  • Jeg ammer også stadig min datter (8. måneder her d. 24) Men det er kun kl. 19.30 når hun bliver puttet og omkring kl. 5 om mogenen 🙂

    Ellers er det fast føde resten af dagen, hun starter i dagpleje her d. 2 januar :/ Så skulle trappe ud af det. Så jeg nyder aften og morgen amningen – Regner også med at blive ved til hun er et år, hvis jeg kan og hun vil 🙂 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ammede min dreng til han blev ti måneder, så havde jeg ikke mere mælk pga. En ny graviditet. Jeg ammer nu min datter som er snart 7 måneder og bliver ved til hun selv siger stop 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NYTÅRSAFTENS BABY OUTFIT + RABATKODE